Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Vlasnički spor koči selidbu Muzičke škole

Nova zgrade Srednje muzičke škole "Isidor Bajić" trebalo bi da bude izgrađena na Bulevaru Cara Lazara, ali je selidba đaka u novi objekat zastala jer Grad i Pokrajina ne mogu da se dogovore kome pripada ova škola.

Semafor na bulevaru Jaše Tomića tek dogodine

Raskrsnica Bulevara Jaše Tomića i Ulice Pariske komune, na kojoj je prošle sedmice u saobraćajnoj nesreći jedna osoba izgubila život, ostaće bez semafora do daljnjeg, jer ovogodišnjim budžetom grada nisu predviđena sredstva za tu investiciju.

Protest radnika Dnevnik holdinga

Radnici "Dnevnik" Holdinga će danas održati protesnu šetnju do zgrade Vlade Vojvodine gde je potom zakazan sastanak predstavnika sindikata sa pokrajinskim sekretarom za rad Miroslavom Vasinom.

Od utorka izložba radova superstara dizajna

Retrospektivna izložba grafičkog dizajnera Mirka Ilića, koja obuhvata stripove, ilustracije, dizajn i multimedijalne radove nastale u protekle tri i po decenije otvara se 25. oktobra u 19h u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine u organizaciji "Hammer produkcije".

Štrajk u JKP "Put"

Radnici "Puta" održaće u ponedeljak jednočasovni štrajk upozorenja zbog finansijske krize u kojoj se nalazi preduzeće, kao i zbog neisplaćene plate za prethodni mesec.